måndag 10 november 2008

Aftenposten CabrioletHer er bilder fra en styling vi gjorde for Aftenposten i September. Temaet var Cabriolet om høsten og vi hentet inn smarte småting man kunne trenge på en høsttur i åpen bil. Det småregnet og var veldig kaldt når vi tok bildene, men fine ble de likevel. Herreklokken syntes jeg var så kul at jeg kjøpte den i bursdagsgave til Oscar. De sjarmerende menneskene på bildene er biljournalister fra Aftenposten.


Here are photos from a styling we did for Aftenposten in September. The topic was Cabriolet cars in the fall and we picked out smart little things you might need on a falltrip in the open car. It rained and was very cold when we took the pictures, but they tunred out pretty good anyway. The male models watch was so cool that I bought it as a birthday present for Oscar. The charming people in the pictures are journalists from Aftenposten.

7 kommentarer:

Marte sa...

Så kuul denne saken ble!!Flinke dere er!! :-)

Louise sa...

tusen tack söta!!

Edith Endsjø sa...

Wow, den svarta klokka var fin!
Var det den du kjøpte til Oscar?
Hva kostet den??
Er det herreklokke den i sølv også?

Edith Endsjø sa...

Hvem fotograferer for dere?
Hvilket kamera bruker dere?

Marte sa...

den sorte er herreklokke og det var den jeg kjøpte til Oscar. Den i sølv er dameklokke. Fotografen var en dame fra Aftenposten som jeg desverre har glemt navnet på. Husker du Louise?

Louise sa...

hon hette Katrin, jobbar bla åt aftenposten.. har nr hvis du är intressert. Mkt trevlig dame!

Edith Endsjø sa...

Så fin blogg dere har Marte!

Men har dere aldri en fast fotograf? Eller tar bilder selv?

Et godt råd, det ville kanskje være lurt hvis dere la en link til "deres eget arbeide" litt lengre opp på siden og i stor skrift? Sånn at man lettere kan se det, og sjeldne det fra innleggene med innspirasjon? Bare en tanke...

Å, den klokka var så fin Marte, har litt lyst til å kjøpe den i julegave til Thomas... Hva kostet den? Du er vel vant til at folk hermer etter deg siden du har så god smak, he he...!

Legg en kommentar på min blogg også da! Det er så kjedelig uten...

http://edith.blogs.ku.dk/