måndag 9 november 2009

Polaroid



I sommras köpte jag mig en polaroidkamera för 50 kr hemma på en loppis, har inte fått provat den ännu.. Men när jag väl får köpt mig en film ska jag ta massa fina bilder och sätta upp på väggen, kanske i ett vackert hjärta som här! Det är alltså Christine som har tagit denna fina bilden!

I bought a polaroidcamera for 50 sek this last summer, now I just need a film and then I am going to take lovely pictures! Perhaps I should decorate my walls like the picture above! Photo; Christine.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det vore fint om du kunde ge fotocredd till den som tagit bilden (http://gunhipswollenlip.blogspot.com/2009/11/diy-hjertevegg.html).

Louise sa...

Beklagar att jag inte har gett dig fotocred på denna bilden, fant den på ett helt annat ställe, där det inte var länkat till dig... Men ska lägga upp en uppdatering på en gång! Anyway... I Adore denna fina väggen! En helt super ide som är fantastiskt fint utfört!

Mvh Louise

Iren sa...

Du får håpe noen tar opp produksjonen av polaroid film...for den lages ikke lenger, og vanskelig å få tak i. Kjipt! Men enn så lenge har jeg masse i kjøleskapet:)

Louise sa...

Iren.. I know.. än så länge kan man ju få tag på det på ebay... men det blir oftast dyrt... MEN! De kommer i samarbete med the impossible project ta upp produktionen av polaroidfilm igen i 2010 tror jag... jihuuu!!


http://www.the-impossible-project.com/

Christine sa...

det var ikke meg som la igjen den anonyme kommentaren på innlegget her altså, om du trodde det! (jeg skriver jo ikke svensk, hehe :P)

men takk for at du linket meg, og kult at du likte bildet :D

jeg gleeeeeder meg til polaroidfilm kommer i produksjon igjen. blir forhåpentligvis litt billigere da? er lovt å håpe hvertfall :D

Iren sa...

så bra! Det er kult:) Ja, det er ALT for dyrt, men innmari gøy!

Linda Maria Szücs sa...

Plaroid er helt spesielt. Husker før når fotografene alltid måtte ta en polaroid før de begynte en fotosession, lenge før digital fantes. Har lest at filmen kommer i produksjon igjen, så gå i gang, make polaroids!